Tervetuloa Liipan tuoreille nettisivuille! Osuuskunta Liippa aloitti toimintansa keväällä 2016. Toteutimme tuolloin pitkäaikaisen haaveemme omasta yrityksestä.

Meillä jokaisella oli ollut mielessä omia liikeideoita mutta ei halua ryhtyä yrittämään yksin. Ideamme ja tavoitteemme tuntuivat sopivan hyvin yhteen ja siksi päätimme perustaa yhteisen osuuskunnan.

Nöyrin mielin ja kiitollisina voimme ensimmäisen vuoden jälkeen katsoa taaksepäin. Vaikka jokainen meistä yrityksen omistajista toimii päätyönään muissa tehtävissä, olemme nyt myös yrittäjinä päässeet tekemään ja kokemaan mielenkiintoisia uusia asioita! Kiitos kuuluu erityisesti mukaville asiakkaillemme! Kokemusten perusteella on hienoa ja innostavaa ponnistaa eteenpäin.

Yksi päätavoitteistamme oli ja on edelleen nuorten ja työtä vailla olevien työllistäminen. Mukana työmaillamme on tähän mennessä ollut seitsemän ahkeraa ja innostunutta tekijää! Kiitos heille hyvästä yhteistyöstä! Työt ovat olleet keikkaluonteisia mutta toivottavasti jatkossa pystymme tarjoamaan työtä entistä enemmän.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on verkostoitua eri toimijoiden kanssa ja aikaansaada kattavia, asiakkaita miellyttäviä palveluita. Olemme oppineet, että tilaisuuksiin on tartuttava rohkeasti ja ripeästi. Urakoista on suoriuduttu hienosti ja asiakkaita tyydyttävällä tavalla.

Kuluneesta vuodesta on jäänyt mieleen erityisesti:

  • Isojärven kansallispuiston todella kookkaat jättihaavat!
  • Maailmankaikkeuden ensimmäinen LadyForest Saapasleiri Evolla! Jaettu ilo on moninkertainen ilo!
  • Pirkkalassa mukana olleiden nuorten ripeys! Havukasat syntyivät hetkessä!
  • Kaikessa työssä yhdessä tekeminen on voimaa – ja kivaa!

Iloisesti kohti uusia seikkailuja!

Yhteistyöterveisin Kalle, Päivi ja Samuli