Kesä 2024 vie meidät uudella tavalla luontoon. Melontaretket täydentyvät kehoa huoltavalla Pilateksella ja siirrymme vesiltä myös maalle ja voimaannumme päivän kestävissä luontoretriiteissä. Eikä unohdeta jo perinteeksi muodostunutta koko päivän melontaretkeä Pitkäveden melontareitillä. Olisiko joku näistä sinunkin kesäsi kohokohta?

Uudistuneen retkitarjonnan yhteistyökumppaninamme on ihana Pilates ja Polku, Pia Rauhalahti (https://www.pilatesjapolku.fi/). Löydät Melontaa ja Pilatesta -retket sekä Luontoretriitit myös Osuuskunta Liipan sekä Pilates ja Polku FB:sta.

MELONTAA JA PILATESTA -RETKET

Melontaa ja Pilatesta -retkillä pääset tuntemaan liikkeen ja luonnon lumoa meloen sekä kuulemaan ja huoltamaan kehoasi lempein liikkein. Luonto ja liike voimaannuttavat sinut ja saat ihanasti aistit hereille. Retkillä melomme n. 7 km. Oppaina ja ohjaajina toimivat Pia Rauhalahti ja Päivi Lahtinen

Hintaan 125€/hlö sisältyy: pilatesohjaus, kajakki, melontaliivi, aukkopeitto, mela, opastus ja retkieväs.

4.7.2024 Melontaa ja Pilatesta, Kuhmalahti, Kangasala klo 10-16

Tule melomaan kauniille Längelmävedelle ja huoltamaan kehoa Pian pilatesohjauksessa. Melontakohteena on upea Tervaniemenlahden lintualue. 

11.7.2024 Melontaa ja Pilatesta, Päijälä Kuhmoinen, klo 15-21

Tule melomaan kauniille Pitkävedelle ja huoltamaan kehoa Pian pilatesohjauksessa. 

18.7.2024 Melontaa ja Pilatesta, Kuhmalahti, Kangasala klo 15-21

Tule melomaan kauniille Längelmävedelle ja huoltamaan kehoa Pian pilatesohjauksessa. Melontakohteena on upea Tervaniemenlahden lintualue. 

Majoitusmahdollisuudet:

Ojastenlahden tila (aitta, pihamökki, tentsile ja riippari, Päivi Lahtinen p. 050 5366 374)

Pilatesnavetta (tentsile ja riippari, Pia Rauhalahti p. 050 3483 648).

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

LUONTORETRIITIT

Vietä päivä luonnon rauhassa ja hiljaisuudessa, aistien metsää ja nauttien ohjatuista harjoituksista, palautuen ja virkistyen. Herkulliset ateriat täyttävät kehon ja mielen tarpeet, rantasaunan lempeät löylyt puhdistavat. Anna luonnon voiman viedä sinut mukanaan.

Ohjelma perustuu aitoon mielen ja kehon läsnäoloon ja ympäröivän luonnon kohtaamiseen. Voit tulla turvallisin mielin ja osallistua ohjattuun ohjelmaan sen verran kuin koet hyväksi. Voit myös vapaasti levähtää luonnon ja metsän keskellä jos se siinä hetkessä tuntuu parhaalta.

6.7. Ojastenlahden tila, Päijälä, Kuhmoinen

14.7. Pilatesnavetta, Kuhmalahti, Kangasala

Päivän aikana

– Kehon viritystä rauhalliseen tahtiin

– Retki lähiluontoon tutustuen metsään eri aistein

– Herkullista maastoruokaa

– Lepohetkiä luonnossa

– Hiljentyminen omien ajatusten äärellä

– Rantasaunan lempeät löylyt

Retken hinta 165€ sisältää ohjaushetket luonnossa, aamupalan, lounaan, kahvin, iltapalan ja saunan.

Tapahtuman herkulliset ruuat valmistaa Seijan Pidot Päijälästä.

Majoitusmahdollisuudet:

Ojastenlahden tila (aitta, pihamökki, tentsile ja riippari, Päivi Lahtinen p. 050 5366 374)

Pilatesnavetta (tentsile ja riippari, Pia Rauhalahti p. 050 3483 648).

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

PITKÄVEDEN REITIN MELONTARETKI 29.6.2024

Tällä retkellä melot upeissa erämaisissa maisemissa pitkin leppoisasti virtaavia vesiä ja kauniita järviä. Koko päivän kestävällä retkellä irrottadut todella arjesta ja sukellat sisään vesiluonnon omintakeiseen maailmaan. Pituutta retkelle kertyy Saaresjärveltä reitin päätepisteeseen Päijälään n. 17 km. Retken kesto on noin. 9 h.

Retken hinta on 135 €/hlö. Hintaan sisältyy kuljetus lähtöpaikalle, kajakki, melontaliivi, aukkopeitto, mela ja keittolounas (laktoositon). 

Pitkäveden reitti sopii myös vähemmän kokeneille melojille mutta jonkinlaista kestävyyskuntoa on hyvä olla ja mukaan voi tulla vain terveenä. Pitkäveden reitin koskien ohitukset kajakkien siirtämisineen tarjoavat pientä ponnistelutreeniä ja toisaalta mahdollistavat jaloittelun melontarupeamien lomaan.

Retkillämme oppaat huolehtivat reitillä pysymisestä ja mielenkiintoisten luontokohteiden esittelystä – sinä voit keskittyä nauttimaan kaikin aistein upeasta ja vaihtelevasta luonnosta!

Jos tarvitset majoitusta ennen ja/tai jälkeen melonnan, se onnistuu Ojastenlahden tilalla (aitta, pihamökki ja tentsile). Kysy majoitusta Päiviltä p. 050 5366 374

ILMOITTAUTUMINEN: TÄSTÄ

Löydät tapahtuman myös Osuuskunta Liipan FB.sta.