Kesäillan keskiviikkoiset melonnat

Tule nauttimaan kesäisestä illasta vesillä 30.6. – 21.7.2021! Jokainen retki suuntautuu eri kohteeseen Päijälän kauniissa maisemissa. Retken kesto on n. 3 h. Hintaan 45€/ hlö (omalla kajakilla/kanootilla 20€/hlö).

Katso tapahtuma FB:sta

Peruutusehdot: Peruutus maksutta 3 päivää ennen tapahtumaa.

 

Pitkäveden reitin melontaseikkailut 

Tervetuloa melontaretkelle Pitkäveden melontareitille. Pitkäveden reitti kulkee erämaisissa maisemissa pitkin leppoisasti virtaavien vesiä ja kauniita järviä. Pituutta reitille kertyy Pitkäjärveltä Päijälään n. 17 km ja retken kesto on n. 7-9 h.

Retken hinta on 115 €/hlö. Jos osallistut omalla kajakilla hinta on 85€/hlö. Hintaan sisältyy melontavarusteet, kajakki, opastus ja keittolounas (laktoositon). Tämän kesän retkipäivät ovat 29.5., 19.6., 17.7. ja 21.8.2021. 

Reitti sopii myös vähemmän kokeneille melojille. Reitin varrella olevat kosket ohitetaan maitse. Tästä syystä on osallistujilla oltava jonkinlaista peruskuntoa, ja myös kykyä liikkua maastossa. Varsinaista melontaopetusta ei retkellä ole tarjolla mutta pientä alkuopastusta on tarjolla kaikille.

Melonnan jälkeen on mahdollisuus saunoa Ojastenlahden tilalla (Orivedentie 1944, Päijälä). Saunamaksu 10 €/hlö.

Katso tapahtuma FB:sta

Peruutusehdot: Maksuton peruutus viimeistään viikko ennen tapahtumaa.

 

Pyöräily ja melontaseikkailu Päijälässä

Tervetuloa opastetulle pyöräily- ja melontaseikkailulle Päijälän metsiin ja Pitkäveden melontareitille Kuhmoisiin 1.-2.7.2021.

Seikkailu alkaa Ojastenlahden tilalta, josta pyöräillään n. 30 kilometriä Pitkäveden melontareitin alkupäähän lähelle Isojärven kansallispuistoa. Pitkäjärven lähtölaiturilta solahdetaan leppoisan virran vietäväksi. Kesäisen yösijan tarjoaa erämaisella Kuoksenjärvellä sijaitsevan Majaniemen laavun ympäristö.

Seikkailun toisena päivänä melotaan pieniä jokia ja erämaisia järviä pitkin Päijälän kylään, josta jatketaan edelleen Pitkävesi-järvelle ja takaisin Ojastenlahden tilalle. Tilalla seikkailijoita odottaa lämmin sauna. Melontamatkaa kertyy yhteensä n. 22 km. Melontareitillä on useampi kosken ohitus ja niissä on apuna kajakkien siirtokärryt.

Seikkailun hinta on 245 €. Osallistuja huolehtii mukaan oman pyörän ja majoitteen.

Tämä seikkailu sopii peruskuntoisille, pyöräilytaitoisille ja jonkin verran melontakokemusta omaaville henkilöille. Kestävyyskuntoa ja asennetta on hyvä olla, sillä etenkin koskien ohitukset kajakkien siirtämisineen tarjoavat pientä ponnistelutreeniä. Tulethan mukaan vain täysin terveenä. Mukaan mahtuu 9 seikkailijaa.

Jos tarvitset majoitusta ennen ja/tai jälkeen retken, se onnistuu Ojastenlahden tilalla. Alueelta löytyy myös muita majoitusvaihtoehtoja.

Retken järjestäjänä toimii Osuuskunta Liippa yhteistyössä RYHDIN-rakentajan kanssa. 

Katso tapahtuma FB:sta

Peruutusehdot: Maksuton peruutus kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuvasta (viimeistään kolme päivää etukäteen) peruutuksesta veloitamme varausmaksun (30 €). Jos peruutus tapahtuu 3 päivää etukäteen tai sen jälkeen, veloitamme koko maksun.

 

Tervetuloa mukaan seikkailemaan Päijälän erämaiseen luontoon!